30 aug

Cybersikkerhet- Finansforbundet X Digital Norway

Man 30 august - Fre 10 september kl.

Digitalt kurs

Man 30 august 2021 – Fre 10 september kl.
Påmeldingsfrist: Fre 27 august 2021

Cyberkriminalitet er et problem som påvirker alle nivåer i en finansbedrift. Det er et felles ansvar – og det starter med deg! Denne læringsreisen passer for deg som trenger en innføring i cybersikkerhet og hvorfor det er viktig å kjenne til. Du vil blant annet bli kjent med forskjellige former for trusler og hva du kan gjøre for å beskytte deg, lære om trusselaktørene og få tips til gode rutiner og forholdsregler.

Finansforbundet er kompetansepartner med Digital Norway som er en non-profit virksomhet med mål om å få fart på digitaliseringen av norsk næringsliv. Nøkkelen for å lykkes med det går gjennom de ansatte! Finansforbundet er opptatt av at våre medlemmer oppleves som attraktive arbeidstakere og tilbyr derfor gratis læringsreiser innen digitale emner.

Læringsreisen om Cybersikkerhet går over en uke med digitale moduler og webinarer.

Påmelding kun direkte til Digital Norway! MELD DEG PÅ HER.