Den norske drømmen – foredrag med Kadafi Zamann

Tir 07 mars 2023 kl. 18:00 – 20:00
Påmeldingsfrist: Ons 01 mars 2023

Anne Karina Wolfe Liljegren awl@finansforbundet.no 97180073

Finansforbundet Hordaland inviterer sine medlemmer til medlemsmøte og foredrag med Kadafi Zaman.

Grand Hotel Terminus,
Tirsdag 7. mars kl. 18.00.

Zaman som er journalist, og jobber i TV2, forteller med innlevelse om sine røtter og det han brenner for, å formidle nyheter til det norske folk.

I foredraget hyller han sine foreldre som valgte å flytte til Norge på 70-tallet for å gi barna sine en bedre fremtid. Hadde de valgt annerledes ville han ha endt opp som bonde i Punjab, og ikke en profilert TV-reporter.

Han er en engasjerende formidler som evner og blande humor med alvor og med en varm tilnærming til viktige temaer som mangfold, ytringsfrihet og integrering.

Zaman har vært journalist i 20 år, og jobbe nå i TV 2 Nyhetene. Han er også av programlederne i den aktuelle og prisbelønte dokumentarserien “Norge bak fasaden”. Høsten 2021 ga han ut boken “Den norske drømmen” til strålende kritikker.

Foredraget gir deg spennende innsikt i livet til en journalist som har dekket noen av de største hendelsene i verden de to siste tiårene.

Frist for påmelding 2. mars 2023.