Digital møteplass for tillitsvalgte i Buskerud.

Tir 23 mars kl. 12:00 - 13:30

WEBINAR

Tir 23 mars 2021 kl. 12:00 – 13:30
Påmeldingsfrist: Man 22 mars 2021

Vårens tillitsvalgtkonferanse blir som i høst webinar med utvalgte tema som sendes fra forbundet sentralt. Sjekk kurskalender og meld deg på.

Styret i Buskerud inviterer tillitsvalgte og kontaktvalgte i Buskerud til digital samling på teams:
23. mars kl. 12.00 – 13.30

AGENDA:

• Vi har vært så heldig å få med oss Siv Hjellegjerde Martinsen Administrerende direktør i Lindorff. Siv har ansvaret for Lindorff og Intrum Sverige. Hun har vært i stillingen siden mars 2018. Hun vil si litt om de utfordringer de står overfor med ny inkassolov og Covid-19. Hva skje i Lindorff og hvordan ser fremtidens inkasso ut?
  • Hege Cathrine Axelson som er tillitsvalgt i Lindorff sier litt fra tillitsvalgtes ståsted.
  • Fra juridisk avdeling i sekretariatet har vi med oss advokat Jan Roald Heiberg som vil gi tips og råd til tillitsvalgte rundt omstilling og nedbemanning.
  • Åpen post

Vi gjør oppmerksom på at ved påmelding vil din identitet bli gjort kjent blant de øvrige deltakerne i teamsmøtet. Lenken til møtet sendes deg direkte til din kalender og på mail.