Felles tillitsvalgtkonferanse for Innlandet, Møre og Romsdal og Trøndelag

Radisson Blu Royal Garden Hotell Trondheim - TRONDHEIM

Tor 09 mars 2023 – Fre 10 mars kl. 10:00 – 14:00
Påmeldingsfrist: Tor 16 februar 2023

Å delta på regional tillitsvalgtkonferanse er en viktig del av det å være tillitsvalgt. Her finner du en arena for erfaringsutveksling på tvers av bedriftene, kompetansepåfyll, motivasjon og hyggelig samvær.

Vårens konferanse for tillitsvalgte og kontaktvalgte i Møre og Romsdal, Innlandet og Trøndelag avholdes 10. mars fra kl. 10.00 til 11. mars kl. 14.00 på Radisson Blu Royal Garden Hotel. Hotellet har flott design og ligger ved siden av den vakre Nidelven.

Hovedtema for konferansen:

• Nytt fra forbundsstyret, status på aktuelle politiske saker. Veien videre etter landsmøtet 2022.
  • Mangfold og inkluderende arbeidsliv
  • Trusselbildet er endret sterkt de siste årene. Hvilken betydning har det for Norge og finansnæringen?
  • Fintech
  • Tariff 2023, status og tanker om vårens tariffoppgjør.

Hotellet:
Det blir bestilt rom for overnatting til alle og vi regner med, om ikke annet er oppgitt, at alle overnatter. Vi forventer at alle deltakere er med frem til konferansens siste post på programmet er ferdig.
De som har lengre reise enn tre timer kan komme til konferansen på kvelden 8. mars. Kryss av ved påmelding for om du ønsker rom fra 8. mars og om du ønsker middag den samme kvelden.

Reise:
For deg som reiser med fly ber vi om at du bestiller billetter i god tid for å få best mulig pris. Flybilletter bestilles via Amex GBT (HRG), tlf. 24 00 47 37.

Det går flybuss fra Værnes flyplass til hotellet hvert 20 minutt. Bussturen tar ca 40 minutter.

Møre og Romsdal:
Ved flybestilling husk å oppgi 3010 som kostnadssted ved bestilling. I tillegg må den merkes med: avd. Møre og Romsdal 255.
For mange er det lettest å kjøre til Trondheim og vi oppfordrer da til samkjøring.

Innlandet:
Ved flybestilling husk å oppgi 3010 som kostnadssted. I tillegg må den merkes med avd. Innlandet 212.
For deg som kommer kvelden før kan  vi oppfordre til å ta toget.