Finansforbundets grunnopplæring (påmelding til 3 og 5)

Man 13 februar - Tir 14 februar kl. 11:15 - 15:45

Lily Country Club - KLØFTA

Lily Country Club – KLØFTA Væringvegen 44, 2040 KLØFTA
Man 13 februar 2023 – Tir 14 februar kl. 11:15 – 15:45

Som ny tillitsvalgt gjennomfører du Finansforbundets grunnopplæring det første året som ny tillitsvalgt. Grunnopplæringen består av fem moduler fordelt over digitale og fysiske. Gjennom grunnopplæringen får du nødvendig basiskompetanse i lov- og avtaleverk, synlighet og oppslutning samt rollen som tillitsvalgt, i tillegg får du mulighet til å bygge nettverk med andre.

1. Grunnopplæring 1 – Digitalt læringsspill
    Læringsspillet finner du i kompetanseportalen, under “Læringsreise for nye tillitsvalgte”.
  2. Grunnopplæring 2 – Bedriftsintern opplæring (1 dag)
    Opplæringsansvarlige/hovedtillitsvalgte i bedriften er ansvarlig for gjennomføringen.
  3. Grunnopplæring 3 – Fysisk kurs på Kløfta (2 dager)
    Dette er et fysisk kurs for alle nyvalgte på Kløfta.
  4. Grunnopplæring 4 – Digitalt læringsspill
    Læringsspillet gjennomføres på egenhånd etter Grunnopplæring del 3, du finner den i Kompetanseportalen.
  5. Grunnopplæring 5 – Fysisk kurs i Bergen, i Trondheim eller på Kløfta (2 dager)
    Det siste og avsluttende kurset i Finansforbundets grunnopplæring, du velger et av fire kurs som gjennomføres under høsten.

Grunnopplæring 3 holdes på Lily Country Club på Kløfta. Grunnopplæring 5 holdes i mindre grupper der du kan velge om du vil delta på Kløfta, i Trondheim eller i Bergen. Du melder deg på Grunnopplæring 3 og 5 samtidig i Kompetanseportalen for tillitsvalgte.

Ved spørsmål ta kontakt med kompetanse@finansforbundet.no