22 jun

Trondheim Befalsforening – TRONDHEIM Vår Frue gata 4, 7013 TRONDHEIM
Ons 22 juni 2022 – Ons 09 november kl. 18:00 – 21:00
Medlemsavgift: 750kr Påmeldingsfrist: Fre 17 juni 2022

Som medlem av Finansforbundet Trøndelag hardu nå muligheten til å delta på et kurs innenfor helse og livskvalitet, med en helhetlig tilnærming, hvor kurset bygger på at helse og livskvalitet er summen av mange elementer i livene våre. Dette er et unikt sammensatt kurs, og er spesiallaget til oss.

Kurset går over 6 kursdager gjennom hele 2022:

FØRSTE KURSKVELD 24. MAI UTSATT! Vi kommer tilbake med ny dato.
«Helhetlig innfall til helse» og «Motivasjon og mening»

Onsdag 22. juni 18.00-21.00:
«Næringens rolle for liv»

Onsdag 31. august 18.00-21.00:
«Tankens betydning for mestring av utfordringer»

Onsdag 28. september 18.00-21.00
«Pust, stress og påkobling»

Lørdag 29. oktober 09.00-15.00
«Wim Hof workshop» (heldagskurs innen Wim Hof- teknikker, avsluttes med felles isbading i Nidelven)

Onsdag 9. november 18.00-21.00
«Relasjoner og kommunikasjon»

Wim Hof er en nederlandsk mann, mest kjent under tilnavnet «Ismannen». Han holder 9 ulike verdensrekorder, inklusive en verdensrekord for det lengste isbadet. Han har også klatret opp Mount Kilimanjaro uten noen annen bekledning enn en shorts. Wim benytter seg av ulike meditasjonsteknikker for å sette kroppen i stand til å kunne takle disse påkjenningene, og disse teknikkene kan også brukes for å takle andre påkjenninger og stress som kroppen opplever i hverdagen. Denne kursdelen vil ha egen Wim Hof- sertifisert kursholder. Les mer om Wim Hof Method på wimhofmethod.com

Kurset er satt sammen av psykologspesialist Jens Kornelius Dahl og fysioterapeut og kostholdsrådgiver Andreas Dønåsen.

Når du melder deg på dette arrangementet så er du påmeldt alle kursdagene. Egenandelen kr. 750,-, totalt for alle kursdagene.

Begrenset antall plasser – Påmeldingsfrist: 17. juni 2022

Kontaktperson: Sindre Ryan sindre.ryan@if.no