16 okt

Nettkurs surdeig for nybegynnere

Tor 16 oktober - Ons 31 desember kl.

Online
Meld på
Dette kurset er bare for medlemmer

Detaljer

Tor 16 oktober 2025Ons 31 desember kl.
Medlemsavgift: 350kr

Kontakt

Mai Brit Staurland Strøm mbs@finansforbundet.no 90690365

Etter påmelding og betaling vil du fra Dalheim Gård få tilsendt boka og en e-post med brukernavn og passord som du kan bruke på denne siden opp til høyre. Her får du tilgang til kurset og alle leksjoner i 6 mnd.

Det lønner seg å være medlem! du betaler kroner 350 for kurset, boka og frakt (ordinær pris kroner 1300)

Kurset er laget slik at boka er en del av kurset. (litt ulikt sidetall i den nye boka, men samme informasjon)

Boka “Surdeig i alt” har 50 nye oppskrifter med grunnleggende forklaring i hvordan bake med surdeig. Den passer for både nybegynnere og de som har holdt på med surdeig en stund. Du finner bla frokostbrød, rundstykker, kjeks, kebablefser, solskinnsboller, pizza, ulike brød med mye mer i boken.

Maggi begynte å eksperimentere med surdeig for noen år siden. Etter utallige mislykkede forsøk fant hun sin vei. En måte å bake med surdeig på, som alle kan få til. Hun baker med mel, salt og vann. Det er den opprinnelige ekte måten å lage surdeigsbakst på.

I dette nettkurset får du en grundig innføring i ulike baketeknikker. Sammen med boka vil du enkelt få til å bake med surdeig.

Kapitlene:

1. introduksjon surdeig

2. surdeigsstarter

3. Eltefri metode

4. Tradisjonell metode

5. Brødform metoden

6. Elting i maskin- metoden