Nordic Floyd Show i Sandnessjøen : The Dark Side of the Moon

Søn 05 februar kl. 19:00

Kulturbadet Sandnessjøen - SANDNESSJØEN

Kulturbadet Sandnessjøen – SANDNESSJØEN Torolv Kveldulvsons gate 10, 8800 SANDNESSJØEN
Søn 05 februar 2023 kl. 19:00
Medlemsavgift: 200kr Påmeldingsfrist: Fre 27 januar 2023

Finansforbundet inviterer sine medlemmer til konsert på Kulturbadet i Sandnessjøen 5. februar kl. 19:00. Nordic Floyd Show : The Dark Side of the Moon. Vi møtes i restauranten på hotellet for utdeling av billetter og et lite glass kl. 18:00.

I 2023 har Pink Floyds legendariske album “The Dark Side Of The Moon” 50-årsjubileum!
The Nordic Floyd Show tar derfor et intenst grep om denne evigaktuelle klassikeren, og serverer albumet fra A til Å i et storslått og gripende multimedieshow, med en briljant råskap og magisk nerve som tar pusten fra deg!
Les mer om konserten her: Nordic Floyd Show : The Dark Side of the Moon (kulturbadet.no)

Påmeldingsfrist: 26. januar. Egenandel 200,- faktureres på mail og må være betalt for å få billett. Logg inn og meld deg på!

Kontaktperson for arrangementet er Kenneth Normann

Velkommen!