27 aug

Opplevelsestur i blåisen på Bøverbreen og Krossbu Turisthytte

Fre 27 august - Søn 29 august kl.

Krossbu Turisthytte

Fre 27 august 2021 – Søn 29 august kl.
Medlemsavgift: 400kr

Tilbud til medlemmene i Finansforbundet Innlandet

Bli med på opplevelsestur i blåisen på Bøverbreen og opphold på Krossbu Turisthytte. Tilbudet gjelder deg som medlem.

Dette er en lett og fin tur som passer alle. Her vil du få oppleve istårn og huler inne i breen.

Dato: 27.08.-29.08.2021

Vi møtes til middag fredag 27.08. kl. 18.30 på Krossbu Turisthytte.

Pris:

Egenandel kr 400 for en overnatting og kr 600 for 2 overnattinger. Mat og leie av utstyr er inkludert.

Overnatting på flersengsrom med tilgang til fellesdusj.

De påmeldte vil få tilsendt en utstyrsliste i god tid før avreise.

Fredag:

•             Middag 18.30, for de som ikke rekker det, blir det uansett mat å få

•             Utdeling og tilpasning av breutstyr

•             Innlevering av termos og drikkeflasker

•             Frokost fra 07.30/08.00, da smør vi også niste

•             Vi er klare til å starte turen inn til breen kl. 09.00.  Da må alle være sikre på at de har med det de treng av mat, klær og utdelt breutstyr.

•             Turen inn til breen tar omtrent en time.  På brekanten tar vi oss god tid før vi starter på sjølve breturen.  Det er alltid lurt å kunne skifte litt klede der om du har gått deg svett (vi kjem ned på same plassen, så vi kan legge att på brekanten det vi ikke har bruk for).

•             Turen inne på breen tilpasser vi deltakerne, men vi vil alle få sjå små, litt større og kanskje store bresprekker og andre formasjoner inne på isen.

•             Vi er nede att på Krossbu i god tid før middag kl. 18.30.

•             Sosialt på kvelden der vi prater litt om turen og alternativ for søndagen, og kanskje litt om Finansforbundet.

Søndag

•             Denne dagen er mer til fri disposisjon, men vi satser på felles frokost fram til kl. 09.00.  Det er flere turer å velge mellom, både korte eller lange og bratte eller flatere.