30 mai

Man 30 mai kl. 16:30 - 19:30

Måltidets Hus (Ullandhaug) - STAVANGER
Påmelding er stengt.

Måltidets Hus (Ullandhaug) – STAVANGER Professor Olav Hanssens vei 7, 4021 STAVANGER
Man 30 mai 2022 kl. 16:30 – 19:30
Medlemsavgift: 150kr Påmeldingsfrist: Tir 24 mai 2022

Har du tenkt over hvor lenge du ønsker å jobbe – når planlegger du å ta ut pensjon – hvordan beregner jeg min pensjon – hvilke planer har du for pensjonisttilværelsen.

Velkommen til kurs som har fokus på:

• Arbeidsgleder i sen karrieren – den siste arbeidsfasen
  • Pensjon oppleves for de fleste som vanskelig, komplisert og sammensatt. Kurset formidler pensjon på en lettfattelig måte og vi benytter praktiske eksempler
  • Overgang fra yrkesliv til pensjonisttilværelse
  • Kurset er praktisk, lærerik og rettet mot deg og dine muligheter i forhold til jobb, motivasjon, pensjon, regelverk og ikke minst det kommer en ny periode i vårt liv som pensjonister.
  • Kurset gjennomføres av Torhild Kalstø, KN Job Consulting som har gode tilbakemeldinger og lang erfaring med gjennomføring av denne type kurs.
  • Mandag 30.mai kl.16.30 til 19.30 på Måltidets Hus, Ullandhaug  i Stavanger Professor Olav Hanssens vei 7, 4021 Stavanger

Det blir enkel servering ved starten av kurset.

Du som er medlem i Finansforbundet betaler kr 150,- for kurset (pris for ikke medlemmer er kr 990,-)