31 mai

Påmelding er stengt.

Tir 31 mai 2022 kl. 16:30 – 19:30
Medlemsavgift: 150kr Påmeldingsfrist: Man 23 mai 2022

Har du tenkt over hvor lenge du ønsker å jobbe – når planlegger du å ta ut pensjon – hvordan beregner jeg min pensjon – hvilke planer har du for pensjonisttilværelsen.

Velkommen til kurs som har fokus på:

• Arbeidsgleder i sen karrieren – den siste arbeidsfasen
  • Pensjon oppleves for de fleste som vanskelig, komplisert og sammensatt. Kurset formidler pensjon på en lettfattelig måte og vi benytter praktiske eksempler
  • Overgang fra yrkesliv til pensjonisttilværelse
  • Kurset er praktisk, lærerik og rettet mot deg og dine muligheter i forhold til jobb, motivasjon, pensjon, regelverk og ikke minst det kommer en ny periode i vårt liv som pensjonister.
  • Kurset gjennomføres av Torhild Kalstø, KN Job Consulting som har gode tilbakemeldinger og lang erfaring med gjennomføring av denne type kurs.
  • Tirsdag 31.mai kl.16.30 til 19.30 på Park Inn by Radisson Airport, Hotel. Helganesvegen 24, Avaldsnes

Det blir enkel servering ved starten av kurset.

Du som er medlem i Finansforbundet betaler kr 150,- for kurset (pris for ikke medlemmer er kr 990,-)