Hei, jeg er Finansforbundets chatbot. Spør meg!
27 mar

SHEconomy@ Summit 2023

Man 27 mars - Ons 29 mars kl. 09:00 - 17:00

Detaljer

Man 27 mars 2023 – Ons 29 mars kl. 09:00 – 17:00
Påmeldingsfrist: Tor 23 mars 2023

Kontakt

– Bærekraft, digitalisering og mangfold er ikke buzz-ord, de er nødvendige for å skape bærekraftige forretningsmodeller og et bedre samfunn, sier leder av Kompetanse og Fordel i Finansforbundet Mariann Christensen. Les mer på Digital Norway

SHEconomy@ Summit

SHEconomy@ Summit er en årlig begivenhet. Google, DigitalNorway, Finansforbundet, SINTEF, Yara, Facebook, Aker Bio Marine, Sparebank 1 og SHEconomy® går sammen for å gi ledere og andre interesserte den best tilgjengelige kunnskapen om grønn teknologi og bærekraft på SHEconomy@Summit ved Google HQ i Silicon Valley.

SHEconomy@ Summits er verdifulle møteplasser som samler ledere og andre interesserte som ønsker å gjøre en forskjell. Bli med oss ​​og opplev hvordan teknologi kan bidra til å bygge smartere, grønnere og mer strategiske virksomheter.

Neste summit vil være spesielt rettet mot finanssektoren og ha særlig fokus på Digital transformasjon og bærekraft.

Ønsker du å delta på SHEconomy@ Summit 2023? Les mer og registrer deg på sheconomy.no
Du vil også inviteres til en egen After Work Roundtable 21. mars kl. 17.00-19.00 i Finansforbundets lokaler. Se egen påmelding. Finansforbundets medlemmer får spesialpris ( 5500 kr i rabatt). Mer informasjon om spesialpriser får du ved å henvende deg til leder av Kompetanse og Fordel Mariann Christensen.
E-post: mch@finansforbundet.no