07 jun

Spesialkurs: Kunsten å få ting til å skje!

Tir 07 juni - Ons 08 juni kl. 10:15 - 15:30

Lily Country Club - KLØFTA
Påmelding er stengt.

Lily Country Club – KLØFTA Væringvegen 44, 2040 KLØFTA
Tir 07 juni 2022 – Ons 08 juni kl. 10:15 – 15:30
Påmeldingsfrist: Lør 14 mai 2022

Sara Kristina Pande-Rolfsen spr@finansforbundet.no 93652026

Vil du bli sjef over egne prioriteringer, bli trygg og tydelig når du tar ordet og bli bedre på å organisere dine tillitsvalgtoppgaver?
Da er dette spesialkurset noe for deg!

Mål
Målet med kurset er å styrke din bevissthet rundt egen tidsbruk og identifisere gode grep for å bli mer effektiv i hverdagen. I tillegg vil du bli introdusert for metoder og verktøy for å skape, og holde gode presentasjoner på en involverende måte.

Kursledere
På kurset vil du møte Christian Eek-Jensen og Mona Eek-Jensen, begge svært dyktige og engasjerte spesialister på presentasjonsteknikk og produktivitet. De fasiliterer én dag hver.

Kurset er et fysisk todagers kurs på vårt konferansehotell Lily Country Club. Hvis du er interessert i digital deltakelse via Teams, gi beskjed i påmeldingen. Ved digital deltakelse forventes det tilsvarende engasjement som når du deltar fysisk. Det betyr at du er tilstede på video, er aktiv og deltar i samtaler og gruppearbeid.