29 apr

Storebrand inviterer til webinar om lønnssamtalen- kun for medlemmer i Storebrand

Tor 29 april kl. 16:00 - 17:00

WEBINAR

Tor 29 april 2021 kl. 16:00 – 17:00
Påmeldingsfrist: Tir 27 april 2021

Få maks ut av  lønnssamtalen! Gruer du deg til årets lønnssamtale?
Er du usikker på hvordan du bør forberede deg? Lurer du på hva du bør legge vekt på?
Bli med på digitalt medlemsmøte torsdag 29. april kl. 16.00–17.00 hvor dette er tema.

Den årlige lønnssamtalen skal klargjøre sammenhengen mellom din arbeidsinnsats og din lønn. Det er DIN mulighet til å synliggjøre overfor din leder hva du bidrar med i virksomheten og dermed vise at du fortjener høyere lønn. Derfor er det viktig å være godt forberedt og legge vekt på de forholdene som har størst påvirkning på din lønnsutvikling. Tor André Sunde, spesialrådgiver i Finansforbundet, vil snakke om lønnsoppgjør og forhandlinger samt komme med gode råd og tips til den viktige lønnssamtalen du snart skal ha. Samtalen som vi alle ønsker å få mest mulig ut av.

Påmeldingsfrist: 27. april

Kontakt: Stine Beate Moe Stine.beate.moe@storebrand.no

Hilsen Finansforbundet Storebrand

Du får tilsendt deltakerlenke samme dag som kurset avholdes.