Hei, jeg er Finansforbundets chatbot. Spør meg!
23 mar

Studentøkonomi med Hallgeir Kvadsheim

Tor 23 mars kl. 17:00 - 18:00

Online - Digitalt kurs
Påmelding er stengt.

Detaljer

Online – Digitalt kurs 1111 Digitalt kurs
Tor 23 mars 2023 kl. 17:00 – 18:00
Påmeldingsfrist: Ons 22 mars 2023

Kontakt

Anne Karina Wolfe Liljegren awl@finansforbundet.no 97180073

Informasjon

I det tredje og siste foredraget denne vinteren med økonom Hallgeir Kvadsheim tar han for seg Studentøkonomi. Han viser hvordan leve på et stramt budsjett, hva som er smart å gjøre for å få mest mulig ut av budsjettet og hvordan unngå økonomifeller.

Hvordan klare å leve på et stramt studentbudsjett?

  • For «flink”»med pengene dine som student? Staten «straffer» deg.
  • Selge aksjer og fond uten å betale gevinstskatt
  • Forsikringene hvilke beholde, hvilke kutte ut?
  • Hva kan man lære av Luksusfellen?

Se webinaret her: https://www.finansforbundet.no/finansstudio/

Webinar starter torsdag 23. mars kl. 17.00 og varer i ca. en time.

I sine foredrag formidler han økonomi på en enkel måte, Han ønsker å vise at økonomi er gøy, og at det ikke tar så mye tid å stelle pent med egen privatøkonomi. Og at man ser sammenhengen mellom bedre handlevaner, smartere sparing og et rikere liv.

Foredragene er dagsaktuelle, spennende og engasjerende, og gir gode råd og konkrete tips. Det kan uten tvil sies at Hallgeir er en ekspert på sitt område og har mye å dele i sine foredrag som mange vil ha nytte av.

Hallgeir Kvadsheim er siviløkonomen, utdannet ved NHH i Bergen, som ble frontfiguren for TV-programmet Luksusfellen. I tillegg har Hallgeir skrevet bøkene “Spar skatt” og “Din økonomi” om personlig økonomi.

Vi setter opp i vinter opp tre ulike foredrag med Kvadsheim hvor han ser på Hvordan bli en rikere pensjonist, Hvordan spare mer, og Hvordan leve på et studentbudsjett.

Slik blir du en rik(ere) pensjonist 15. februar og Hvordan kan du spare mer? 22 februar kan du se i opptak på våre nettsider. Disse blir liggende en begrenset periode.