11 feb

“Superkollega” med Nina Nakling og Bård Brænde

Tor 11 februar kl. 14:00 - 16:00

Meld på
Dette kurset er bare for medlemmer
Logg inn Bli medlem

Detaljer

Tor 11 februar 2021 kl. 14:00 – 16:00
Påmeldingsfrist: Ons 10 februar 2021

Kontakt

Informasjon

Superkollega

Hvordan skape en bedre arbeidskultur og få mer ut av relasjonene dine.

Gjennom enkle, morsomme og gjenkjennelige prinsipper viser Bård Brænde og Nina Nakling deg hvordan du kan løfte måten du samarbeider til et helt nytt nivå og få det supert sammen med menneskene rundt deg!

Du vil sitte igjen med metoder som vil hjelpe deg med å bli mer tydelig i hvordan du kommuniserer, flinkere til å lytte, fokusert på det du har og ikke det du mangler, bli mer positiv, kreativ og bedre til å samarbeide med andre.

Opplev en forrykende kombinasjon av foredrag og show basert på boka “Superkollega”, skrevet av Nina Nakling og Bård Brænde. Du får oppskriften på hvordan du skaper en bedre arbeidskultur. Hvordan du får enda mer ut av relasjonene dine, ved hjelp av verktøy som du aldri vil legge fra deg!

Nina Nakling sier hun lever livet «uten filter», og elsker muligheten til å berøre og skape entusiasme hos andre. Nina bruker humor som et viktig virkemiddel, og er ikke redd for å by på seg selv med stor grad av ironi og skråblikk på livet.

Bård Brænde har bakgrunn fra to svært forskjellige miljøer. Han er utdannet siviløkonom fra Norges Handelshøyskole med fokus på strategi, organisasjon og markedsføring. I tillegg er han en av landets fremste eksperter på improvisasjon og teatersport.

Webinaret streames via Teams og lenke til webinaret blir sendt ut i god tid. 

I etterkant av kurset sendes det ut en evaluering ved bruk av verktøyet Questback. I evalueringen fremkommer hjemmelen for undersøkelsen samt hvor lenge resultatene vil bli oppbevart.