Tillitsvalgtkonferanse for Østfold, Vestfold-Telemark, Buskerud og Agder

Scandic Ambassadeur Drammen – DRAMMEN Strømø Torg, 3001 DRAMMEN
Tir 18 oktober 2022 – Ons 19 oktober kl. 10:00 – 15:00
Påmeldingsfrist: Tir 27 september 2022

Å delta på regional tillitsvalgtkonferanse er en viktig del av det å være tillitsvalgt. Her finner du en arena for erfaringsutveksling på tvers av bedriftene, kompetansepåfyll, motivasjon og hyggelig samvær.

Høstens konferanse for tillitsvalgte og kontaktvalgte fra Østfold, Vestfold-Telemark, Buskerud og Agder avholdes 18. oktober fra kl. 10.00 til 19. oktober kl. 15.00 på Scandic Ambassadør Hotel i Drammen. De som har lengre reise enn tre timer kan komme til konferansen kvelden 17. oktober.

Tema for høstens konferanse:

Nytt fra forbundsstyret
Viktige saker det jobbes med i forbundet akkurat nå

En ny avtale hverdag

• Hva oppnådde vi under forhandlingene i vår, og tanker om veien videre?
  • Debatt om Finans Norges ambisjon om å utfordre medbestemmelsen
  • Flere fagforbund får tariffavtale med Finans Norge – hva betyr det for oss?

Psykisk helse
Den nye arbeidshverdagen, hjemmekontor, krav om måltall, mestring

Digitalisering og ny teknologi

• Hvordan forbereder vi oss for en ny arbeidshverdag i møte med ny teknologi.
  • Trender innenfor Fintech – hva betyr det for oss?
  • Hvordan påvirker desentralisert finans (DeFi) den etablerte finansnæringen?
  • Digitale sentralbankpenger – hva er det og hvordan påvirker det næringen?

Vi avslutter konferansen med Tone Gravir og Leif Harald Bergseth sitt foredrag Sammen er alt mulig.
Paret har besteget flere av verdens høyeste fjell, og 22. mai 2017 ble de Norges første og verdens eldste par på toppen av Mount Everest. Veien mot toppen har vært lang og utfordrende. I 2010 opplevde de det store jordskjelvet i Chile oppe i fjellene i Argentina. I 2012, da de besteg Manaslu, gikk det store snøskredet som tok mange liv, rett over dem. I 2015 da de skulle bestige Mount Everest for første gang, var de i BaseCamp da det store jordskjelvet rammet Nepal. Tross mange tøffe opplevelser har de valgt å følge drømmene sine. I foredraget forteller Tone og Leif Harald om å sette seg høye mål, om disiplin og forsakelser. Om å være dedikert og være villig til å legge ned så mye jobb/trening som målene krever. Selv om Tone og Leif Harald nå er 59 og 60 år har de fortsatt mange tøffe mål og ambisjoner.

VIKTIG, VIKTIG: Det blir bestilt rom for overnatting til alle og vi regner med, om ikke annet er oppgitt, at alle overnatter. Vi forventer at alle deltakere er med frem til konferansens siste post på programmet er ferdig.