22 sep

Tillitsvalgtkurs om pensjon og seniorpolitikk i Drammen

Tor 22 september kl. 11:30 - 15:30

Scandic Ambassadeur Drammen - DRAMMEN

Scandic Ambassadeur Drammen – DRAMMEN Strømø Torg, 3001 DRAMMEN
Tor 22 september 2022 kl. 11:30 – 15:30
Påmeldingsfrist: Man 19 september 2022

Scandic Ambassadør Hotel i Drammen torsdag 22. september. Vi starter med lunsj kl. 11.30 og kursstart kl.12.15 til 15.30.

Mangel på arbeidskraft i Norge vil være en av samfunnets største utfordringer de neste tiårene. Om 20 år vil hver fjerde borger være en senior og innen 2030 vil vi mangle over 200 000 årsverk. Er privat og offentlig sektor forberedt på det nye arbeidslivet?

• Hvorfor seniorpolitikk
• Seniorpolitikk som en del av livsfasepolitikken
• Seniormedarbeideren som en ressurs
• Pensjonsreformens hensikt
• Hevet aldersgrense, fordeler og utfordringer, er helsen med deg?

Bli med på kurs for tillitsvalgte som gjør deg bedre rustet til å svare medlemmer i seniorfasen, slik at de unngår de mange fallgruvene og tar riktige valg i overgangen fra yrkesliv til pensjonisttilværelse.

Pensjon oppleves for de fleste som vanskelig, komplisert og sammensatt. Kurset holdes av Torhild Kalstø, KN Job Consulting som har gode tilbakemeldinger og lang erfaring med gjennomføring av denne type kurs.