17 mar

Webinar – Storytelling

Ons 17 mars kl. 13:00 - 16:00

WEBINAR
Meld på
Dette kurset er bare for medlemmer
Logg inn Bli medlem

Detaljer

Ons 17 mars 2021 kl. 13:00 – 16:00
Påmeldingsfrist: Fre 05 mars 2021

Kontakt

Informasjon

Fra tidenes morgen har vi mennesker brukt historier for å overføre kunnskap, erfaringer og verdier. Vi har brukt historier for å forklare, forstå og forandre verden. 

De viktige og gode historiene har blitt bevart og videreformidlet nesten uforandret gjennom generasjoner av analfabeter. Hjernen vår har ikke forandret seg veldig de siste 10 000 årene, men verden rundt oss og måten vi kommuniserer på har endret seg dramatisk. 

Før samlet menneskene seg rundt bålet og delte kunnskap. Nå samles vi i møterom og har byttet ut flammene med lyset fra en projektor som viser tall, tekst og bilder på et lerret.

Det er vanskelig å huske fakta, tall, statistikk og studier. Men vi husker historier.

På dette kurset lærer du hvordan du kan bruke historier og eksempler når du presenterer, slik at folk husker det du har sagt når du er ferdig.

Vi ser blant annet nærmere på følgende:

  • Hva kjennetegner en god historie
  • Hvor du finner de gode historiene
  • Hvordan du strukturer historier

Dette er et praktisk kurs med enkle øvelser i små grupper. For deg som holder presentasjoner på jobben, eller i andre sammenhenger, er dette en glimrende mulighet til å bli en enda bedre formidler.

Christian Eek-Jensen – Han har bred erfaring innen salg, markedsføring og instruksjon fra en rekke bransjer, som blant annet finans, forlag, og legemiddelindustrien. Han har jobbet som selger, kursleder, og
konsulent innen salgstrening, leder- og organisasjonsutvikling.

Webinaret streames via Teams og lenke til webinaret blir sendt ut i god tid. 

I etterkant av kurset sendes det ut en evaluering ved bruk av verktøyet Questback. I evalueringen fremkommer hjemmelen for undersøkelsen samt hvor lenge resultatene vil bli oppbevart.