Bruk stemmeretten!

- Alle partier har noe. Noen partier har mer. Og du skal velge hvem du vil støtte, sier forbundsleder Pål Adrian Hellman.

Valgurne
08. september 2017

Avisene overgår hverandre i å fortelle om det er Erna eller Jonas som blir vår nye statsminister. Det veksler nærmest fra time til time. Det er bekymringsfullt at resultatet av demokratiske prosesser handler om hvem som gidder å bruke stemmeretten. Vi får den statsministeren vi vil, bare vi bruker stemmeretten.

 

Pål Adrian Hellman Forbundsleder, Finansforbundet

« Jeg har fortsatt troen på at min stemme betyr at Norge utvikler seg til noe bedre. »

Jeg husker første gang jeg brukte min. Det var en opplevelse av å bety noe. Jeg kunne påvirke. Min stemme ville påvirke politiske beslutninger. Jeg har fortsatt troen på at min stemme betyr at Norge utvikler seg til noe bedre. Også i de valgene min stemme ikke går til et parti som danner regjering.

Bruk stemmeretten! Da vil du oppleve at ditt parti vil styre Norge i fire nye år. Eller du vil oppleve å heie på et opposisjonsparti og krysse fingrene for at også det partiet kan påvirke utviklingen fremover. Det vil det.

Styrken i det norske Stortinget er at nyansering og kompromisser gir gode beslutninger. Det er derfor du skal stemme. Din stemme betyr mer enn å velge partiet til den nye regjeringen. Din stemme betyr at Stortinget tar helhetlige beslutninger.

Ut av sofaen, folkens. Stemmeurnen venter!

Hilsen Pål Adrian Hellman, forbundsleder