Finansforbundet i media

 • Skal utrede personlig pensjonskonto

  19. mai 2017, YS

  Finansdepartementet innkalte nylig partene i arbeidslivet for å diskutere to viktige pensjonstemaer: Bør ansatte i privat sektor få personlig pensjonskontoe? Og hva skal en gjøre med fripolisene?

 • Nå kommer chatbottene

  18. mai 2017, Finans Fokus

  Du har sikkert hørt om chatbots, men er litt usikker på hva det egentlig er? Finansfokus har dratt til Stavanger for å finne svar.

 • Nye nedleggelser innenfor bank og finans i Nord-Norge

  13. mai 2017, Bladet Vesterålen

  Så er vi der igjen, vi har sett det før og alt tyder på at vi kommer til å se det igjen. I disse dager kan vi lese at Gjensidige skal legge ned 27 arbeidsplasser ved sitt kundesenter i Bodø.

 • Gjensidige legger ned kundesenteret i Bodø

  11. mai 2017, Finans Fokus

  25 medarbeidere mister jobben når Gjensidige legger ned sitt kundesenter i Bodø fra nyttår. Nok et eksempel på at distriktene og Nord-Norge velges bort når det skal kuttes, sier Dag Inge Lund, leder av Finansforbundet i Nordland.

 • Den negative trenden fortsetter, Nord-Norge tappes innenfor bank og finan

  10. mai 2017, Avisa Nordland

  Så er vi der igjen, vi har sett det før og alt tyder på at vi kommer til å se det igjen. I disse dager kan vi lese at Gjensidige skal legge ned 27 arbeidsplasser ved sitt kundesenter i Bodø.

 • Seniorsamarbeid i finansnæringen

  10. mai 2017, Velferd

  Senter for seniorpolitikk (SSP), Finans Norge og Finansforbundet samarbeider i vår om prosjektet Seniorpolitikk i finansnæringen, skriver SSP på sine nettsider. - Vi skal kartlegge situasjonen for seniorer (55+) i finansnæringen.

 • Tariffoppgjøret i finans er godkjent

  9. mai 2017, Finans Norge

  Forslagene som hadde svarfrist 9. mai er nå godkjent av alle parter, og lønnstillegget på 0,65 %, minimum kr. 3200,- på regulativet med virkning fra 1. mai 2017, skal da iverksettes.

 • Undersøkelse om seniorer i finans

  3. mai 2017, Finans Norge

  På oppdrag fra Finans Norge, Finansforbundet og Senter for seniorpolitikk gjennomfører Proba samfunnsanalyse en kartlegging av situasjonen for seniorer og seniorpolitikken i finansnæringen.

 • Roboter gir lån og betaler erstatning

  30. april 2017, Bergens Tidende - Login

  Mister du kofferten i New York, kan du snart fylle ut et lite skadeskjema på mobil som behandles av en robot, og gir deg penger på konto dagen etter.

 • Tøff konkurranse om it-hodene

  27. april 2017, Finans Fokus

  Gjensidige kaster ut it-konsulenter for å bygge opp et sterkt it-miljø internt. 40 nye hoder skal inn. Selskapet får tøff konkurranse om kompetansen de vil ha.

< Forrige 1 2 3 4 Neste >