Finansforbundet i media

 • Ta finansarbeidsplassene tilbake til Norge

  21. juni 2017, Fredriksstad Blad

  - Jeg vil oppfordre finansnæringen til å gå foran som et godt eksempel og starte jobben med å ta arbeidsplasser tilbake til Norge, skriver Hans Petter Lier som leder Finansforbundet Østfold.

 • Stopp outsourcingen

  15. juni 2017, Finans Fokus

  Erfaring viser at det er vanskelig å få ønsket effekt av outsourcing, både når det gjelder kostnader og kvalitet på leveranser, skriver Hans Petter Lier i dette leserinnlegget. Han vil gjennomføre den nødvendige omstillingen her i Norge.

 • Økonomistudentane lar seg ikkje skremme

  14. juni 2017, NRK Telemark

  BØ/SKIEN (NRK) Økonomi og administrasjonsfaga er framleis blant dei mest populære studia å søke seg til. Det til trass for at fleire finanstoppar har spådd dårlegare jobbutsikter.

 • Bitcoin får konkurranse

  12. juni 2017, Finans Fokus

  Bitcoin har alltid vært den dominerende kryptovalutaen. Men nå får den stadig sterkere konkurranse. Ethereum og Ripple er to alternativer som tar stadig større markedsandeler.

 • Partene snakker sammen

  7. juni 2017, Finans Fokus

  70 prosent av de ansatte i Nordea Estland er nå organisert og kravet om å få etablert en kollektivavtale øker når Nordea og DNB fusjonerer til Luminor til høsten.

 • Satser på rekruttering

  7. juni 2017, Finans Fokus

  I løpet av 15 år satset nordiske finansforbund drøyt to millioner kroner på å få bankansatte i Baltikum til å bli med i fagforeningen. Det fungerte ikke.

 • 43 MEDLEMMER får stipend

  7. juni 2017, Finans Fokus

  Finasforbundet har nettopp delt ut én million kroner i stipend til 43 medlemmer i 18 bedrifter. En av de glade mottakerne er Frida Foss i Danske Bank. Hun fikk 50 000 kroner til å fullføre sin master på BI i sikkerhet og kulturforståelse.

 • Nordea vil ikke tegne kollektiv-avtale

  7. juni 2017, Finans Fokus

  To nordiske banker skal bli til én i Baltikum, og et nytent fagforeningsengasjement er under hardt angrep. I Nordea i Estland er syv av 10 ansatte med i fagforeningen. Men selskapet nekter å tegne kollektivavtale.

 • Tillitsvalgt - Verv eller jobb?

  7. juni 2017, Finans Fokus

  Som tillitsvalgt i mer enn 20 år skriver jeg i denne artikkelen om hvor viktig det er at ledelsen og tillitsvalgte har mest mulig likt syn på verdien av det å ha tillitsvalgte.

 • Cybertillit

  7. juni 2017, Finans Fokus

  Midt i mai skjedde det: Et stort hackerangrep satte industri og offentlig sektor i mange land ute av spill.

< Forrige 1 2 3 4 Neste >