Hei, jeg er Finansforbundets chatbot. Spør meg!

Community

Community er opprettet etter ønske fra tillitsvalgte om å få et eget forum for kommunikasjon og samhandling. Her kan dere diskutere, komme med innlegg, opprette og delta i grupper, for å nevne noen muligheter.

Community er i gang. Det er allerede opprettet en del grupper som dere naturlig hører med i. Det gjelder grupper for den regionen dere tilhører samt grupper for funksjoner, f.eks. opplæringsansvarlige, verveansvarlige og pensjonsnettverk.

I tillegg er det opprettet egne grupper for hovedtillitsvalgte. Det er en gruppe for alle hovedtillitsvalgte, for HTV Finans Norge, for HTV Virke og for HTV Spekter. Disse gruppene er kun for de tillitsvalgte som hører til disse områdene

Alle kan opprette grupper som de mener kan være interessante og nyttige. Disse kan f.eks. være ut fra fagtemaer, politikkområder, interesseområder og ansvar og oppgaver, for å nevne noen muligheter.

Gruppene kan enten være åpne for alle som har lyst kan bli medlem i gruppen eller lukkede grupper for spesielt inviterte. Den som oppretter en gruppe, blir administrator for gruppen og kan invitere inn andre tillitsvalgte.

Prøv dere frem, lag noen innlegg, still et spørsmål, del noen erfaringer, fortell om noe dere har lykkes med. La oss gjøre Community til et levende og lærende nettverk for alle tillitsvalgte i Finansforbundet.

La det bli et lite samfunn som bare er vårt- hvor vi heier på hverandre og sammen blir sterkere!

Community er trygt. Community er produsert av norske Dekode som også har ansvaret for våre nye nettsider. Det betyr at dere kan være helt trygge på at alt dere deler på Community ikke deles med noen andre. Forumet er lukket, og det er kun tillitsvalgte og sekretariatet som har tilgang.

Det er laget retningslinjer (Code of Conduct) for skikk og bruk på Community, og innholdet vil modereres om nødvendig. Brudd på retningslinjer varsles sekretariatet. Alle som deltar, må godkjenne samtykkeerklæringen og personvernerklæringen når de logger inn på Community.

Slik fungerer Community

Community kan sammenliknes med Facebook, men er enklere å bruke. Det har en struktur som gjør det enkelt å opprette nye grupper og bli medlem av grupper andre har opprettet. Og det er helt trygt å dele informasjon.

Her er viktig kunnskap tilgjengelig over lang tid og lett å finne tilbake til. Det som deles i dag kan jo ha stor verdi for de som blir tillitsvalgte om et par år. I Community kan tillitsvalgte samle informasjon i både grupper og kunnskapsbaser.

Deling av innhold: Alle tillitsvalgte kan dele innhold med alle, i grupper eller i forum de er medlem av.

Artikler og nyheter: Alle kan publisere artikler og nyheter til alle eller velge de som informasjonen er mest relevant for. Er det kun aktuelt for din region/ gruppe publiserer du kun til disse. Ønsker du en bred diskusjon, publiserer du på veggen som er synlig for alle.

Meldinger: Send meldinger til én kontakt eller velg en gruppe av brukere. Mottakerne vil få varsel på mail eller i appen (kommer) når de mottar en ny melding.

Grupper: Gruppefunksjonen åpner for mange muligheter. Grupper kan for eksempel brukes til å dele og samle spesifikt innhold etter tema eller jobbe sammen i et prosjekt.

Kunnskapsbase: Tillitsvalgte kan samle viktig kunnskap i en egen kunnskapsbase slik at alle har tilgang til den samme informasjonen og lett kan finne igjen dette i ettertid.

Diskusjoner: Her kan det diskuteres åpent,og diskusjonen kan lagres for ettertiden.

Arrangementer og kalender: Her kan det opprettes arrangementer eller milepæler og gi andre full oversikt gjennom kalenderfunksjonen.

Blogg: Du har mulighet til å skrive og dele bloggposter med dine tillitsvalgtkolleger.

Søk: Finn enkelt frem til all kunnskap som er blitt lageret i Community.

Varslinger: Gå ikke glipp av viktige meldinger, informasjon eller ny kunnskap. Egen varslingsfunksjon for de som ønsker det.

Var dette nyttig?