Coaching

Som medlem av Finansforbundet får du coaching eller karriereutvikling til en sterkt rabattert pris.

Bli medlem eller verv en kollega

Nye medlemmer får én time gratis coaching til en verdi av kr 1175,- inkl mva. 

Coaching handler om å få det beste ut av mennesker.

  • Du vil gjennom samtale med en coach bli kjent med deg selv og dine forutsetninger. Coachen bidrar til å sette i gang en tankeprosess og en bevistgjøringsprosess hos deg. Det er effektivt - fordi du jobber målrettet og får individuell oppfølging  
  • Vi tilbyr individuelt tilrettelagt coachingopplegg - enten du trenger en kort prosess med 2-3 timer eller en prosess over lengre tid
  • Telefoncoaching er et godt alternativ hvis du ikke har anledning til personlig møte
  • Noen av coachene gjennomfører også coaching på Skype

Les mer om de enkelte coachene nedenfor - og ta kontakt med 

 

Velg din favorittcoach

Christian Bratsberg
 

 

Christian Bratsberg er utdannet siviløkonom og gestaltterapaut. Han har 12 års erfaring fra ulike lederroller i bemanningsbransjen, både som personalsjef, HR - sjef og viseadministrerende direktør. Bevisstgjøring av egen adferd – både individuelt og i grupper - er noe av det Christian brenner mest for.

Medlemspris pr. time: 1 175,- inkl. moms (ikke medlemmer 1 500,- inkl. moms)

 

Sissel Sem Stoltenberg
 

Sissel Stoltenberg er sertifisert coach med utdannelse fra The Coaches Training Institute, California/London, samt relasjonscoach fra Organisational and Relationship System Coaching, London/Oslo. Hun er også sertifisert i flere verktøy innen psykologi/prosess/rekruttering og har fokus på HSP. Hun tilbyr også samtaler på Skype/telefon.

Medlemspris pr. time:
1 175,- inkl. moms (ikke medlemmer 1 500,- inkl. moms)


Anne Grete Schiøtz

 

 

 

 

Anne Grete Schiøtz har utdanning på masternivå og mange års erfaring med personalledelse og Human Resource Management (HR). Hun kjenner derfor arbeidsmarkedet både fra arbeidsgiver og arbeidstakers side. Anne Grete tilbyr karriere-coaching og karriere-trening for deg som ønsker å skifte  jobb eller har utfordringer i jobben.

Medlemspris pr. time:
1 175,- inkl. moms (ikke medlemmer 1 350,- inkl. moms)

 

Torhild Kalstø
 

 

 

Torhild Kalstø jobber til daglig som leder av Kreativt Næringssenter i Stavanger. I tilegg til å drive individuell veiledning og coaching arbeider hun også med bedriftsrådgiving ved omstilling og endringsprosesser samt rekruttering. Torhild er sertifisert på Cattell 19PF som er en av verdens mest brukte og mest anerkjente personlighetstester.

Medlemspris pr. time:
kr 1175,- inkl mva (ikke medlemmer 1 300,- inkl. moms)

Lise Martens
 

Lise Martens er opprinnelig utdannet lærer med idrett og språk som kjerneområder. Hun har utdannelse i coaching og relasjonscoaching fra London, en Mastergrad i HR (Human Resource Development) og en Ph.d (æresdoktor) fra Sveits. Hun er også utdannet, yoga-og meditasjonslærer. 

Medlemspris pr. time:
kr 1175,- inkl mva (ikke medlemmer 1 250,- inkl. moms)

 

Elin Stoermann-Næss
 

Elin Stoermann-Næss er sosionom med spesialisering i veiledning og sorg- og krisearbeid. Hun har jobbet med personal- og kvalitetsutvikling i privat næringsliv i tillegg til mange års erfaring med sorg- og krisearbeid i det offentlige helsevesen. 

Medlemspris pr. time:
kr 1175,- inkl mva (ikke medlemmer 1 250,- inkl. moms)

Anne Jorunn Ravndal
 

Anne Jorunn Ravndal coacher innenfor kommunikasjon og forandringsprosesser. Hun har 16 års erfaring både fra norsk og internasjonalt næringsliv. Hun er utdannet i kommunikologi og har Advanced level certificate ved Scandinavian Institute of Communication and Change i tillegg til organisasjonsutvikling ved BI.

Medlemspris pr. time:
kr 1175,- inkl mva (ikke medlemmer 1 500,- inkl. moms)


Mona Danielsen Pettersen

 

Mona Danielsen Pettersen er gründer og partner i Bergen Coach Partner og første coach i Norge som er sertifisert i henhold til Den Norske CoachForening sin bransjestandard for coaching. Hun har en bachelorgrad i Økonomi og Administrasjon, og mange års erfaring som leder, konsulent, coach og mentor. Spesialområder: Lederutvikling, teamutvikling, selvutvikling, karriereutvikling, kundeservice og salg. 

Medlemspris pr.time:
1 175,- inkl. moms (ikke medlemmer 1 500,- inkl. moms)Elisabeth Espenes

 Elisabeth Espenes
er utdannet cand.polit med hovedfag i sosiologi  fra NTNU, sertifisert coach fra The Coaches Training Institute. Hennes spesialfelt er karriereutvikling og karriereomstilling. Siden 2009 har hun arbeidet med individuelt tilpassede prosesser for personer i ulike bransjer, stillinger og nivå.  

Medlemspris pr. time:
kr 1175,- inkl mva (ikke medlemmer 1 500,- inkl. moms)


Siren Fadler

 

 

 

Siren Fadler er sertifisert coach gjennom The Coaches Training Institute (CTI).  Hun har 24 års erfaring fra bank/finansnæringen. Hun brenner for å få mer positivitet inn i hverdagen og tror at dette gir et positivt løft både for organisasjonen og enkeltmennesket. 

Medlemspris pr time:
1175 inkl. mva (ikke medlemmer kr 1490 inkl. mva)