06 okt

AVLYST – Tillitsvalgtkonferanse for Nord-Norge

tir 06 oktober - ons 07 oktober kl. 11:30 - 14:00

Clarion Hotel The Edge - TROMSØ
Påmelding er stengt.

Detaljer

Clarion Hotel The Edge – TROMSØ Kaigata 6, 9008 TROMSØ
tir 06 oktober 2020 – ons 07 oktober kl. 11:30 – 14:00
Påmeldingsfrist: august 16, 2020

Kontakt

Informasjon

Vi har den glede å invitere tillitsvalgte og verneombud i region Nord-Norge til konferansen i Tromsø 6. og 7. oktober.

Endelig kan vi møtes igjen og vi ønsker deg som er tillitsvalgt velkommen til Clarion Hotell The Edge i Tromsø. Det blir faglig påfyll og sosialt treff med andre tillitsvalgte både i egen bedrift og på tvers av bedriftsgrensene. Alt innenfor myndighetenes regler for smittevern. 

Å delta på lokal tillitsvalgtkonferanse er en viktig del av det å være tillitsvalgt. Her finner du en arena for erfaringsutveksling på tvers av bedriftene, kompetansepåfyll, motivasjon og hyggelig samvær.

Konferansen starter første dag med lunsj kl. 11:30. Avslutning andre dag kl. 13:00 med lunsj.

Hovedtema for konferansen:

  • Nytt fra forbundsstyret.
  • Korona situasjon – mot ny normal.
  • Bærekraft – hva betyr det for meg og oss i finans?
    Bærekraftsundersøkelsen som ble gjennomført høsten 2019. Resultater og tiltak, med særlig vekt på kompetansetiltak.
  • Slik jobber vi politisk med fokus på nytt politisk program, hvordan jobber vi fremover og status aktuelle politiske saker.
  • Nytt fra juristene.

Praktisk info:

Det blir bestilt rom for overnatting til alle og vi regner med, om ikke annet er oppgitt, at alle overnatter. Kryss av ved påmelding hvis du ikke ønsker rom eller hvis du trenger rom fra 5. oktober pga lang reisevei. Vi forventer at alle deltakere er med til konferansens slutt og siste post på programmet er ferdig.

Flybestilling gjøres via HRG, tlf. 2149 8340. Merk bestillingen med referanse: 262/3010. Det skal bestilles rimeligste mulig billett. All endring av billettene må avklares med sekratariatet. 

Alle som deltar på kurs og konferanser for tillitsvalgte i regi av Finansforbundet mottar en deltakerliste med navn, bedriftstilknytning og e-post adresse til deltakerne. I etterkant av kurset/konferansen sendes det ut en evaluering ved bruk av verktøyet Questback. I evalueringen fremkommer hjemmelen for undersøkelsen samt hvor lenge resultatene vil bli oppbevart.

Vel møtt!