30 aug

Familiedag til Foldvik

søn 30 august kl. 10:00

Foldvik familiepark - STAVERN
Meld på
Dette eventet er bare før medlemer
Logg inn Bli medlem

Detaljer

Foldvik familiepark – STAVERN Foldvikveien 53, 3294 STAVERN
søn 30 august 2020 kl. 10:00
Medlemsavgift: 75kr Påmeldingsfrist: august 4, 2020 – Max 100 plasser (52 plasser igen)

Kontakt

Mai Brit Staurland Strøm mbs@finansforbundet.no 90690365

Informasjon

Vi gjentar suksessen fra tidligere år med tilbud til fantastiske Foldvik familiepark i Stavern. Foldvik er et sted hvor barn og voksne har det gøy, sammen!

Representanter fra styret i Finansforbundet Vestfold er på plass og deler ut dine billetter ved inngangen fra kl 10:00 – 10:30. Skulle du ikke rekke dette så kan din konvolutt med billetter legges igjen ved inngangen.

Det lønner seg å være medlem!
Vi inviterer deg som medlem til å kjøpe inntil fire billetter for kr 75,- pr stk, ønsker du flere så betales det kr 200,- for disse. (ordinær pris er kr 220,-) Barn under 2år er gratis.
VIKTIG at du i kommentarfeltet ved påmelding skriver antall.

Det er fastmonterte elektriske griller rundt i parken til fri disposisjon som dere kan velge å bruke i løpet av dagen.

I Foldvik Familiepark kan alle ha det gøy og slappe av! I trygge omgivelser vil alle finne noe de liker. Her finner du splitthoppende glade barn sammen med voksne som kan senke skuldrene. Et mangfold av dyr, fugler og aktiviteter som engasjerer både barn og voksne. Alle kan prøve sine ferdigheter og tilegne seg ny kunnskap og mestringsfølelse.
Bare blomstene i Foldvik familiepark er grunn nok til å komme hit; 25.000 blomster gir parken en unik stemning. Og en spasertur rundt i den 85.000 kvadratmeter store parken gir ro for både kropp og sinn.

Grunnet covid-19 har familieparken restriksjoner på antall som kan være i parken så vi må ha tidligere påmelding som settes til 4.august. 

Les mer om Foldvik parken her