29 sep

Grunnkurs del 2 – region nord

tir 29 september - ons 30 september kl. 10:00 - 15:00

Quality Airport Hotel Værnes - STJØRDAL
Påmelding er stengt.

Detaljer

Quality Airport Hotel Værnes – STJØRDAL Kjøpmannsgt. 20, 7500 STJØRDAL
tir 29 september 2020 – ons 30 september kl. 10:00 – 15:00
Påmeldingsfrist: august 11, 2020 – Max 20 plasser (0 plasser igen)

Kontakt

Anne Eva Røste Bjørnstad anne.eva.bjornstad@finansforbundet.no 41632447

Informasjon

Dette kurset er ett av høstens totalt 5 Grunnkurs del 2, og er for deg som deltok på UKE 7-kurset i februar i år.

Husk at fristen for å bekrefte innkallingen er 10. august.

 

Kurset holdes på Quality Airport Hotel Værnes, og starter tirsdag 29. september kl. 10.00 og avsluttes onsdag 30. september kl. 15.00.

Programmet vil i hovedsak være følgende:

 • Finansforbundet – fagforeningen din
 • Oversikt over arbeidsretten
 • Tariffavtalene
 • Medbestemmelse og påvirkning
 • Personvernforordningen (GDPR)
 • Forhandlinger
 • Lønn og lønnsdannelse
 • Synlighet og oppslutning

Reise- og oppholdsutgifter dekkes av Finansforbundet. Dersom du trenger å benytte fly må du bestille nødvendige billetter gjennom HRG Nordic, tlf. 21 49 83 40. Som referanse for bestillingen må du oppgi at kostnadsstedet på fakturaen skal merkes ”3615”.

Det skal benyttes billigst mulige billetter i tråd med gjeldende reisepolicy. Bestill derfor så tidlig som mulig for å oppnå lave priser. Til orientering opplyser vi at du slipper å forskuttere billettkostnadene da reisebyrået fakturerer Finansforbundet direkte.

Øvrige reiseutgifter dekkes etter rimeligste offentlige takster. Dersom det ikke er mulig å benytte offentlig transportmiddel godtgjøres eventuell bilkjøring etter statens satser.

Det er bestilt overnatting for alle på hotellet fra 29.-30. september. Dersom du, på grunn av problemer med offentlig transportmiddel, har behov for overnatting fra 28. september bes du notere det i kommentarfeltet i påmeldingsbildet. Hvis du ikke ønsker overnatting på hotellet ber vi om at du gir beskjed om det også i kommentarfeltet.

Vel møtt til lærerike kursdager!

 

 • Alle som deltar på kurs for tillitsvalgte i regi av Finansforbundet mottar en deltakerliste med navn, bedriftstilknytning og e-post adresse til deltakerne.
 • I etterkant av kurset sendes det ut en evaluering ved bruk av verktøyet Questback. I evalueringen fremkommer hjemmelen for undersøkelsen samt hvor lenge resultatene vil bli oppbevart. 
 • Finansforbundet benytter HRG Nordic og Fjell og Fjordkonferanser for å håndtere henholdsvis bestilling av flybilletter og hotellopphold. Finansforbundet sender ut elektroniske kursbevis til deltakerne som måtte ønske det ved bruk av verktøyet Accredible. Deltakerne må gi samtykke til utsendelse av kursbevis på Min Side.
 • Myndighetene har vedtatt endringer i beskatning av goder opptjent i arbeidsforhold med virkning fra 1.1.2019. Derfor har vi besluttet at det ikke er anledning til å benytte bonus opptjent på reiser/opphold betalt av Finansforbundet til private formål.