07 des

Kurs for ansattvalgte representanter i bedriftens styre

man 07 desember - tir 08 desember kl. 10:00 - 15:00

Scandic Oslo Airport Hotel - GARDERMOEN
Meld på
Dette eventet er bare før medlemer
Logg inn Bli medlem

Detaljer

Scandic Oslo Airport Hotel – GARDERMOEN Jessheimvegen 467, 2060 GARDERMOEN
man 07 desember 2020 – tir 08 desember kl. 10:00 – 15:00
Påmeldingsfrist: oktober 12, 2020 – Max 20 plasser (14 plasser igen)

Kontakt

Anne Eva Røste Bjørnstad anne.eva.bjornstad@finansforbundet.no 41632447

Informasjon

Kurset er for deg som er ansattvalgt representant i bedriftens styre.

Fristen for å melde deg på er 12. oktober.

Vi minner om at du må være logget inn for å få tilgang til påmelding.

 

Målet er å heve kompetansen til de ansattvalgte representantene i bedriftens styrende organer på relevante områder.

Kurset skal gi deg kunnskap om styrearbeid i nasjonale og internasjonale styrer. Vi arbeider med forståelsen av rollen som ansattvalgt i bedriftens styre samt begrepene habilitet/inhabilitet, taushetsplikt, styreansvar og regnskapsforståelse. Kurset gir deg en oversikt over hvilken kunnskap du forventes å ha som styremedlem, og hvor og hvordan du skaffer deg denne kunnskapen.

 

  • Alle som deltar på kurs for tillitsvalgte i regi av Finansforbundet mottar en deltakerliste med navn, bedriftstilknytning og e-post adresse til deltakerne.
  • I etterkant av kurset sendes det ut en evaluering ved bruk av verktøyet Questback. I evalueringen fremkommer hjemmelen for undersøkelsen samt hvor lenge resultatene vil bli oppbevart. 
  • Finansforbundet benytter HRG Nordic og Fjell og Fjordkonferanser for å håndtere henholdsvis bestilling av flybilletter og hotellopphold. Finansforbundet sender ut elektroniske kursbevis til deltakerne som måtte ønske det ved bruk av verktøyet Accredible. Deltakerne må gi samtykke til utsendelse av kursbevis på Min Side.
  • Myndighetene har vedtatt endringer i beskatning av goder opptjent i arbeidsforhold med virkning fra 1.1.2019. Derfor har vi besluttet at det ikke er anledning til å benytte bonus opptjent på reiser/opphold betalt av Finansforbundet til private formål.