17 sep

Ny i lederrollen

tor 17 september kl. 10:00 - 17:00

Bjørvika Konferansesenter - OSLO
Meld på
Dette eventet er bare før medlemer
Logg inn Bli medlem

Detaljer

Bjørvika Konferansesenter – OSLO Christian Frederiks plass 6, 0051 OSLO
tor 17 september 2020 kl. 10:00 – 17:00
Medlemsavgift: 2100kr Påmeldingsfrist: august 19, 2020 – Max 25 plasser (8 plasser igen)

Kontakt

Informasjon

Finansforbundet er opptatt av deg som ønsker å lykkes som leder. Du vil møte utfordringer som kan være vanskelig å håndtere, og noen av dem kan være vanskelig å snakke med andre om. Derfor tilbyr vi nye ledere dette modulbaserte programmet for ledelsesutvikling.

Over fem samlinger vil du bli fulgt tett av våre to fremste karrierecoacher (se nedenfor), og møte aktuelle og dyktige forelesere. Du vil gjennomgå en typeanalyse (JTI) som vil være grunnlag for personlig utvikling. I tillegg vil tema for samlingene vil være innføring i ledelse generelt og endringsledelse spesielt. Du vil lære mer om relevant lov- og avtaleverk samt kommunikasjon. Vi vil også ta tak i den vanskelige samtalen og gå inn i stressmestring.

Målgruppe: Kursene er spesiallaget for deg som er ny leder og har personalansvar. 

Kursdatoer:

  • 17. september
  • 21. oktober
  • 18. novmeber
  • 9. desember
  • 13. januar 2021

Kursene har en egenandel på kr 2100,- Reisekostnader dekkes ikke.

Bindende påmeling.

Påmeldingsfrist 19. august

CV sendes til tui@finansforbundet.no

Tilbakemeldinger fra tidlgiere kurs:

«Et kurs så nær perfeksjon som det er mulig å komme. Jeg er svært imponert, og har fått utrolig stor nytte av kurset. Ønsker meg enda flere slike kurs!»

«Veldig fornøyd på alle måter!! De hadde fokus på de viktigste tingene også vinklet de det på en spennende og delaktig måte:-) Tusen takk:-)»

«Veldig bra gjennomført kurs. Verktøy som ble presentert er nyttige og har gitt effekt i min avdeling.»

Coachene

Christian Bratsberg er utdannet siviløkonom og gestaltterapaut. Han har 20 års erfaring fra ulike lederroller i bemanningsbransjen, både som personalsjef, HR – sjef og viseadministrerende direktør. Bevisstgjøring av egen adferd – både individuelt og i grupper – er noe av det Christian brenner mest for. 

Sissel Stoltenberg er sertifisert coach med utdannelse fra The Coaches Training Institute, California/London, samt relasjonscoach fra Organisational and Relationship System Coaching, London/Oslo. Hun er også sertifisert i flere verktøy innen psykologi/prosess/rekruttering.