21 aug

Opplevelsestur i blåisen på Bøverbreen og Krossbu Turisthytte

fre 21 august - søn 23 august kl.

Påmelding er stengt.

Detaljer

fre 21 august 2020 – søn 23 august kl.
Medlemsavgift: 250kr Påmeldingsfrist: august 10, 2020 – Max 10 plasser (0 plasser igen)

Kontakt

Informasjon

Bli med på opplevelsestur i blåisen på Bøverbreen og opphold på Krossbu Turisthytte
Dette er en lett og fin tur som passer alle. Her vil du få oppleve istårn og huler inne i breen.

 

Program for helga 21.08. – 23.08. på Krossbu

 

Fredag:

  • Middag 18.30, for dei som ikkje rekk det, blir det uansett mat å få
  • Utdeling og tilpasning av breutstyr
  • Innlevering av termos og drikkeflasker

Laurdag

  • Frukost frå 07.30/08.00, da smør vi også niste
  • Vi er klare til å starte turen inn til breen kl. 09.00. Da må alle vera sikre på at dei har med det dei treng av mat, klede og utdelt breutstyr.
  • Turen inn til breen tek om lag ein time. På brekanten tek vi oss god tid før vi startar på sjølve breturen.  Det er alltid lurt å kunne skifte litt klede der om du har gått deg sveitt (vi kjem ned på same plassen, så vi kan legge att på brekanten det vi ikkje har bruk for).
  • Turen inne på breen tilpassar vi deltakarane, men vi vil alle få sjå små, litt større og kanskje store bresprekkar og andre formasjonar inne på isen.
  • Vi er nede att på Krossbu i god tid før middag kl. 18.30.
  • Sosialt på kvelden der vi pratar litt om turen og alternativ for sundagen, og kanskje litt om Finansforbundet.

Sundag

  • Denne dagen er meir til fri disposisjon, men vi satsar på felles frukost fram til kl. 09.00. Det er fleire turar å velja mellom, både stutte eller lange og bratte eller flatare. 

 

Pris:

  • Fyrste døgeret er det eigenandel på kr. 250,- resten betalar Finansforbundet (også leige av breustyr)
  • Andre døgeret må du betale sjølv, kr. 990,- som inkluderar overnatting og måltid
  • Overnatting på fleirsengsrom m/dusj

 

De påmeldte vil få tilsendt en utstyrsliste i god tid før avreise.

 

Grunnet covid-19 er det begrenset kapasitet på turisthytta og smittetiltak som skal forhindre potensiell smittespredning.