02 sep

Silvija Seres – Frokostwebinar

ons 02 september kl. 08:30 - 09:30

WEBINAR -
Meld på
Dette eventet er bare før medlemer
Logg inn Bli medlem

Detaljer

ons 02 september 2020 kl. 08:30 – 09:30
Påmeldingsfrist: september 2, 2020 – Max 1000 plasser (981 plasser igen)

Kontakt

Anne Karina Wolfe Liljegren awl@finansforbundet.no 97180073

Informasjon

Dr. Silvija Seres er matematiker og teknologiekspert med bakgrunn i bedrifsledelse og foredraget på dette frokostwebinaret handler Silvija Seres‘ foredrag om digitalisering og teknologisk omstilling. Silvija har en helt spesielle evne til å gjøre ting jordnært, reelt og forståelig.

 

Frokostwebinar på Teams
Onsdag 2. september 08.30 – 09.30

 

Et foredrag med Silvija Seres gir deg: 

  • Inspirerende og tidsaktuelt foredrag om digitalisering og teknologisk omstilling.
  • En faglig dyktig foredragsholder som evner å gjøre ting jordnært, reelt og forståelig.
  • Konkrete råd til hvordan vi tilpasser oss de store teknologiske endringene som skjer.

Hun er spesielt opptatt av å formidle kunnskap om hvilke muligheter som ligger i fremtiden for hver av oss, både på individuelle og nasjonale plan, på en lettfattelig måte som treffer folk flest. Målet er at du skal kunne bruke det du har lært i praksis på jobben din dagen etter. Hun mener vi må bevege oss fra festtaler om innovasjon til konkrete prosjekter som er basert på ny kunnskap og satsningsvilje. Dette og andre viktige temaer tar jeg opp i foredraget s mine, og som vil være relevant for oss i finansbransjen  

Silvija Seres er matematiker og teknologiinvestor med doktorgrad fra Oxford University. Hun har bakgrunn fra algoritmeforskning i Oxford, utvikling av søkemotoren Alta Vista i Silicon Valley og strategisk ledelse i Fast Search and Transfer. Samt tjenesteutvikling i Microsoft. I foredragene sine bruker hun erfaringene fra sin tid i teknologiverden. 

Hun jobber nå som styremedlem i flere store selskaper, inkludert DNV GL og NRK, og som aktiv investor i flere teknologibedrifter. Hun har lang og bred erfaring innen emnene hun snakker. 

Kurset blir holdt via Teams. Vi sender ut en link for Webinaret til alle påmeldte, kort tid før foredraget.

 

I etterkant av kurset sendes det ut en evaluering ved bruk av verktøyet Questback. I evalueringen fremkommer hjemmelen for undersøkelsen samt hvor lenge resultatene vil bli oppbevart.