28 sep

Webinar: LinkedIn – nybegynner

man 28 september kl. 16:30 - 18:30

WEBINAR -
Meld på
Dette eventet er bare før medlemer
Logg inn Bli medlem

Detaljer

man 28 september 2020 kl. 16:30 – 18:30
Påmeldingsfrist: september 22, 2020 – Max 60 plasser (17 plasser igen)

Kontakt

Mai Brit Staurland Strøm mbs@finansforbundet.no 90690365

Informasjon

Visste du at det er bare 20% av LinkedIn sine medlemmer som er aktive jobbsøkere?  Det vil si at 80 % av LinkedIn medlemmene er fornøyd der de er i dag.  Men hvorfor bør du da være på LinkedIn? Velkommen til webinar om LinkedIn for nybegynnere.

Webinaret vil foregå på følgende måte på Teams

  • 1 timer med gjennomgang av presentasjon og forklaring av grunnleggende navigasjon rundt om på siden.
  • Deltakere får tilsendt oppgaver som skal fullføres etter gjennomgangen (+/- 30 min): Oppgavene vil bli sendt ut et par dager før kurset
  • I perioden deltakerne gjennomfører oppgaver kan de koble seg opp til foreleser for å stille spørsmål
  • Etter individuelle oppgaver er gjennomført samles alle for en felles gjennomgang hvor jeg går igjennom siste del av presentasjonen (strategisk bruk av LinkedIn) samt gjennomgang av. spm. som har kommet inn underveis.

 Du vil få tilsendt link til webinaret en dag før.

Kort om kursholder: Espen Lande Walbeck er en ung hodejeger som selv ble” headhuntet” til sine to første jobber etter studiene via LinkedIn. Han er utdannet innen HR og rekruttering, og jobber nå hovedsakelig med uannonserte stillinger.

I etterkant av kurset sendes det ut en evaluering ved bruk av verktøyet Questback. I evalueringen fremkommer hjemmelen for undersøkelsen samt hvor lenge resultatene vil bli oppbevart.