24 aug

Webinar: Microsoft Teams 365

man 24 august kl. 17:00 - 20:00

WEBINAR -
Meld på
Dette eventet er bare før medlemer
Logg inn Bli medlem

Detaljer

man 24 august 2020 kl. 17:00 – 20:00
Påmeldingsfrist: august 18, 2020 – Max 70 plasser (36 plasser igen)

Kontakt

Mai Brit Staurland Strøm mbs@finansforbundet.no 90690365

Informasjon

Kurset er for deg som har tilgang til Microsoft Teams gjennom din jobb, og som ønsker å jobbe mer hensiktsmessig med verktøyet.

Webinaret varer i 3 timer hvor vi har undervisningsøkter på 45 minutter + cirka 15 minutters pause etter hver økt. Det er anledning til å stille spørsmål til instruktøren i pausene.

Teams er et verktøy for videosamtaler og samarbeid. I Teams kan du inviter alle du jobber med til nettprat, videomøter, anrop og samarbeid, alt på ett sted, uansett hvor du er. Du kan også dele filer med dine kollegaer og samskrive i dokumenter som Word, Excel, PowerPoint og OneNote.

Målgruppe: Dette webinaret er for alle som har tilgang på Microsoft Teams gjennom sin organisasjon gjennom et Microsoft 365 (Office 365) abonnement, og som ønsker ytterligere forståelse for hvordan man kan jobbe smart i applikasjonen.

Du får tilsendt praktisk informasjon om pålogging i god tid før selve kurset. Undervisningen gjennomføres som webinar via GoToMeeting (www.gotomeeting.com) fra din PC eller nettbrett. 

Instruktør er Kathrine Jølle Wathne som holder kurs i Microsoft Office & Office 365, samt bruk av sosiale medier for bedrift. I tillegg holder hun kurs i CorePublish og SurveyXact. Hun holder også kurs innen presentasjonsteknikk. Kathrine har jobbet som instruktør i 25 år.

I etterkant av kurset sendes det ut en evaluering ved bruk av verktøyet Questback. I evalueringen fremkommer hjemmelen for undersøkelsen samt hvor lenge resultatene vil bli oppbevart.