Hei, jeg er Finansforbundets chatbot. Spør meg!
11 mai

Konsert med Highasakite i Tønsberg

Lør 11 mai kl. 20:00 - 23:00

Foynhagen - TØNSBERG
Påmelding er stengt.

Detaljer

Foynhagen – TØNSBERG Conradisgate 6, 3126 TØNSBERG
Lør 11 mai 2024 kl. 20:00 – 23:00
Medlemsavgift: 300kr Påmeldingsfrist: Fre 01 mars 2024

Kontakt

Mai Brit Staurland Strøm mbs@finansforbundet.no 90690365

Informasjon

Med tilskudd fra lokalt medlemsfond er det hyggelig å invitere til konsert i Foynhagen, Tønsberg. Vi har reserverte billetter til ekstrakonserten med Highasakite og det lønner seg å være medlem! Du får en billett til deg for kr 300,- (ordinær pris kr 595,-) Kort frist for påmelding og her er det første til mølla…

Highasakite har blitt et av våre aller mest folkekjære band. Med albumet Silent Treatment (2014) knuste de alle rekorder da de tilbrakte 134 uker på VG-lista. De har siden toppet plakaten til alle de store norske festivalene, solgt ut flere arenaer, vunnet flust av priser, opptrådt på Nobelkonserten, og turnert verden over flere ganger. “Med Mother beviser Highasakite at de fremdeles er et av Norges viktigste band”, sa NRK da Ingrid Helene Håvik, Trond Bersu og resten av Highasakite ga ut det etterlengtede albumet i 2022. Knapt noe annet band har preget norsk musikk de siste ti årene slik som Highasakite – hverken fra høyttalerne hjemme i stua eller fra scenen. Med konsertene og live-opptredenene bandet står bak i årene vi nå legger bak oss beviser de nok en gang at de troner på toppen som et av Norges viktigste band.

  • 20 års aldersgrense
  • Dørene åpner 20.00 Følgende er ikke tillatt å ta med: Paraplyer og større gjenstander, medbrakt drikke eller mat, kamerautstyr (Eks. speilreflekskamera)
  • Informasjon om sted for utlevering av billettene kommer