Hei, jeg er Finansforbundets chatbot. Spør meg!

FinansStudio

Tir 10 oktober kl. 11:00 – 12:00

Naturen som lykkepille
Psykolog i sovepose Johanne Refseth

I dette foredraget gir psykolog og frilufts elsker Johanne Refseth oss et innblikk i friluftsliv og psykisk helse, og hva naturen egentlig gjøre for oss mennesker.

Kan en tur i skogen være bedre enn lykkepiller og hva er det egentlig vi strever med når psyken ikke spiller på lag med oss? Dette blir et foredrag krydret med røverhistorier fra utelivet, furubål, den snikende følelsen av mestring som kommer når man tør alt man ikke turte og en faglig take på det vi alle vet: At friluftslivet gjør noe godt med oss. 

Webinar. Tirsdag 10. oktober kl. 11.00.

Hennes eget friluftsliv startet med kjærlighetssorg som ble helet foran et bål i Nordmarka. Med utgangspunkt i egne erfaringer med hvordan det er å føle seg hjemme i naturen når livet stormer, prater hun om psykologien i friluftslivet vårt. Hva gjør egentlig naturen for oss, hvorfor er det slik og når er det vi trenger noe annet enn natur for å heles? 

Dette er et svært populært foredrag som bygger på bestselgeren Psykolog med sovepose. Johanne Refseth er Psykolog, bestselgende forfatter, foredragsholder bruker fortelllinger fra eget liv og uteliv til å forklare viktige psykologiske prosesser og gi tilhøreren redskaper til å rydde litt i eget liv. Med humor, omtanke og masse selvironi fortelle Refseth om hvordan vi kan forstå de prosessene vi har inni oss, hvordan vi forandrer dem og hvordan naturen kan hjelpe oss i denne prosessen. Dette er et foredrag som passer til alle mellom 15 og 115 år.

Lenke til webinaret blir sendt ut, på e-post, til alle påmeldte 9. oktober, altså dagen før selve arrangementet.


Tidligere webinarer

Se opptak av tidligere webinarer