Hei, jeg er Finansforbundets chatbot. Spør meg!

Helse

God mental og fysisk helse er svært viktig, men det er ikke alltid like enkelt å ta seg råd til lege- og psykologtimer med et stramt studentbudsjett. Finansforbundet hjelper deg å ta vare på deg selv.

Helsehjelp 24/7 for studenter

Helsehjelp 24/7 fra Gjensidige og Dr.Dropin gir deg tilgang til videopsykolog og videolege hver dag – hele året. Dette tilbudet vil bidra til å ivareta studentenes fysiske og psykiske helse.

Med Helsehjelp 24/7 får du:

  • Fri tilgang til videosamtaler med psykolog hos Dr.Dropin mellom klokken 8 og 20 alle dager
  • Fri tilgang til videokonsultasjoner med allmennlege hos Dr.Dropin hele døgnet alle dager
  • Rabatt på legekonsultasjon på klinikk hos Dr.Dropin
  • Hjelp til å velge behandlingssted hvis du trenger behandling på sykehus eller klinikk

Ikke studentmedlem?

Bli studentmedlem for kun 250 kr i året. Det sparer du inn allerede etter første videokonsultasjon.

Fri bruk av videopsykolog

Hvis du trenger noen å snakke med, kan du kostnadsfritt booke en videokonsultasjon med psykolog hos Dr.Dropin gjennom appen. En videokonsultasjon varer i 25 minutter. Psykologen vil hjelpe deg med å håndtere din spesifikke utfordring før den vokser seg til et større problem.

Dette er et lavterskeltilbud med fokus på hverdagsproblemer, med formål å forebygge psykiske vansker.

Er det akutt?

Denne tjenesten er ikke ment for krisesituasjoner knyttet til alvorlige psykisk lidelser eller selvmordstanker. Ved akutt fare, ring 113. Trenger du å snakke med noen øyeblikkelig, kontakt Mental Helse sin hjelpetelefon på 116 123.

Fri bruk av videolege:

Med fri tilgang til videosamtaler med allmennlege, er det ikke alltid nødvendig å dra fysisk til legen for å få hjelpen du trenger. Du kan bestille time på Dr.Dropin appen der du er – enten du er i Norge eller i utlandet. Det er trygt, enkelt og kostnadsfritt! Du møter dyktige allmennleger som vil bistå deg med mye av det du kan få hjelp til i en vanlig legetime.

Med tilgang til allmennlege 24 timer i døgnet hver eneste dag, kort ventetid og ingen egenandel, er dette en fin løsning for studenter i en travel hverdag.

Så enkelt er det

Med Dr.Dropin-appen kan du bestille time til legekonsultasjon på klinikk, videopsykolog eller videolege på mobilen hvor enn du befinner deg. Du trenger kun å legge inn avtalen første gangen du bruker appen, les hvordan du registrerer avtalen her. Last ned Dr.Dropin appen i App Store eller Google Play.

Fri Helsehjelp 24/7 aktiveres automatisk etter å ha betalt årskontingent. Nedenfor kan du lese mer om vilkårene for fri Helsehjelp 24/7. Se også vilkår for å bli studentmedlem.

Relevante artikler

Var dette nyttig?