Hei, jeg er Finansforbundets chatbot. Spør meg!

Gratis kursplasser

Medlemmer kan søke gratis kursplasser på blant annet Handelshøyskolen BI.

Gjennom årlige millionbeløp i studiestøtte til videreutdanning er Finansforbundet den viktigste kompetansepartneren for medlemmene. I tillegg til en svært gunstig stipendordning, kjøper vi kursplasser eksklusivt til Finansforbundets medlemmer på blant annet Handelshøyskolen BI. Vi kan også tilby 15% rabatt på digitale studier hos Høyskolen Kristiania.

«Foredragsholderne har vært ekstremt flinke til å gjøre temaene forståelig for alle deltakerne. Utrolig kult at Finansforbundet aktivt engasjerer seg i å bygge medlemmenes kompetanse for fremtiden.»

Sondre Berg, om kurset “The Blockchain Academy” (The Factory, 2023)
Operativ Teamleder, Tryg

«Jeg fikk mer kunnskap om flere områder som blir svært viktig i tiden som kommer. Som medlem i Finansforbundet anbefaler jeg på det sterkeste å gripe de mulighetene som kommer når det gjelder kompetanseheving.»

Elisabeth Mellum, om kurset “Digital transformasjon og bærekraft for finanssektoren” (NTNU, 2021/2022)
AI-trener, SpareBank 1 Østlandet

Digitalisering, bærekraft, forretningsutvikling og fintech

De siste tre årene har vi tilbudt medlemmene kursplasser med 7,5 studiepoeng til digitale og/eller fysiske kurs på BI. To populære eksempler er kursene Digital forretningsforståelse og Bærekraft som konkurransefortrinn.

I vår la vi ut 105 gratis studieplasser til fire studier på BI høsten 2023: Omstilling for bærekraft, Design Thinking, Bærekraftig finans og Strategi i praksis.
Våren 2024 delte vi ut studieplasser til Datadrevne organisasjoner og Personalledelse. Høsten 2024 vil det komme mange nye spennende studieplasser som vil supplere bransjeprogrammet for Finans.

I tillegg har vi i samarbeid med Finans Norge og NTNU utviklet kurset digital transformasjon og bærekraft for finanssektoren. Det ble gjennomført i to deler i 2021 og 2022, med nær 300 deltakere.

Blockchain og krypto

Våren 2023 tilbød vi for første gang 30 gratis kursplasser på The Blockchain Academy – et 8 ukers langt omfattende blockchain-kurs som blir levert av TheFactory. Det var så vellykket at vi gjentok suksessen høsten 2023 og nå for våren 2024.

Lederutvikling

Høsten 2023 tilbød vi 40 plasser på Ny som leder i samarbeid med Videocation. Våren 2024 deler vi ut 30 plasser til Skills for Super-Leadership i samarbeid med MadeToGrow.

Høsten 2024 deler vi ut 60 kursplasser på BI og 20 plasser til ledermedlemmer til årets Oslo Business Forum– Corageous Leadership 2024.

Følg med!

Gratis kursplasser kunngjøres i nyhetsbrev til medlemmer, på nettsidene og i sosiale medier.

Har vi riktig e-post på deg, og står du oppført som mottaker av nyhetsbrev? Sjekk opplysningene dine og sørg for bli oppdatert på Min side

Samarbeider for å tette kompetansegapet i finansnæringen

– Vi er en stor kunde og kjøper kursplasser til våre medlemmer. Det er et tilbud mange medlemmer setter pris på, sier leder for Kompetanse og Fordel i Finansforbundet Mariann Christensen.

Treffer kompetansebehovet i næringen godt (bi.no)

Var dette nyttig?