Hei, jeg er Finansforbundets chatbot. Spør meg!

Gratis kursplasser

Medlemmer kan søke gratis kursplasser på blant annet Handelshøyskolen BI.

Gjennom årlige millionbeløp i studiestøtte til videreutdanning er Finansforbundet den viktigste kompetansepartneren for medlemmene. I tillegg til en svært gunstig stipendordning, kjøper vi kursplasser eksklusivt til Finansforbundets medlemmer på blant annet Handelshøyskolen BI.

«Foredragsholderne har vært ekstremt flinke til å gjøre temaene forståelig for alle deltakerne. Utrolig kult at Finansforbundet aktivt engasjerer seg i å bygge medlemmenes kompetanse for fremtiden.»

Sondre Berg, om kurset “The Blockchain Academy” (The Factory, 2023)
Operativ Teamleder, Tryg

«Jeg fikk mer kunnskap om flere områder som blir svært viktig i tiden som kommer. Som medlem i Finansforbundet anbefaler jeg på det sterkeste å gripe de mulighetene som kommer når det gjelder kompetanseheving.»

Elisabeth Mellum, om kurset “Digital transformasjon og bærekraft for finanssektoren” (NTNU, 2021/2022)
AI-trener, SpareBank 1 Østlandet

Digitalisering, bærekraft, forretningsutvikling og fintech

De siste tre årene har vi tilbudt medlemmene kursplasser med 7,5 studiepoeng til digitale og/eller fysiske kurs på BI. To populære eksempler er kursene Digital forretningsforståelse og Bærekraft som konkurransefortrinn.

I vår la vi ut 105 gratis kursplasser til fire kurs på BI høsten 2023: Omstilling for bærekraft, Design Thinking, Bærekraftig finans og Strategi i praksis.

I tillegg har vi i samarbeid med Finans Norge og NTNU utviklet kurset digital transformasjon og bærekraft for finanssektoren. Det ble gjennomført i to deler i 2021 og 2022, med nær 300 deltakere.

Blockchain og krypto

Våren 2023 tilbød vi for første gang 30 gratis kursplasser på The Blockchain Academy – et 8 ukers langt omfattende blockchain-kurs som blir levert av TheFactory. Det var så vellykket at vi gjentok suksessen høsten 2023 og nå for våren 2024 (søknadsfrist 16. januar).

Følg med!

Gratis kursplasser kunngjøres i nyhetsbrev til medlemmer, på nettsidene og i sosiale medier.

Har vi riktig e-post på deg, og står du oppført som mottaker av nyhetsbrev? Sjekk opplysningene dine og sørg for bli oppdatert på Min side

Samarbeider for å tette kompetansegapet i finansnæringen

– Vi er en stor kunde og kjøper kursplasser til våre medlemmer. Det er et tilbud mange medlemmer setter pris på, sier leder for Kompetanse og Fordel i Finansforbundet Mariann Christensen.

Treffer kompetansebehovet i næringen godt (bi.no)

Var dette nyttig?