Hei, jeg er Finansforbundets chatbot. Spør meg!

Grunnopplæring del 4

Del 4 gjennomføres i løpet av våren.

Du har nå gjennomført de tre første delene av grunnopplæring for tillitsvalgte i Finansforbundet. Du har nå blitt del av arbeidstakersiden av den norske modellen.

Som tillitsvalgt i din bedrift har du nå sikkert gjort deg noen erfaringer siden du ble valgt som tillitsvalgt og vil sannsynligvis få mange nye spennende oppgaver fremover, og gjennom denne modulen vil du bli enda bedre kjent med tillitsvalgtrollen din og ikke minst lov- og avtaleverk.

Denne modulen består av to digitale emner; medbestemmelse og synlighet og verving. Disse temaene kjenner du nok igjen fra del tre av grunnopplæringen, nå skal du få teste litt hva du husker og gå litt dypere inn i hvert emne.

Målet med denne modulen er å gi deg litt mer dybdekunnskap og ikke minst forberede deg på siste del av grunnopplæringen- del 5 (tidligere GK2).

Dette kurset har to moduler som er beskrevet ovenfor og hver modul består av tre leksjoner. Hver leksjon består av en eller flere emner og hele leksjonen skal ikke ta mer enn max. 5 minutter å gjennomføre – med mulighet for å fordype seg i enkelte temaer.

Øverst i kursmodulen vil du kunne se hvor mange prosent av kurset du har gjennomført og hvor mye som gjenstår. Naviger deg gjennom emnene og leksjonene i menyen på venstre side.
Lykke til!

Ta gjerne kontakt med oss om du lurer på noe: kompetanse@finansforbundet.no